woensdag 15 juni 2011

Handig!

Oh oh wat kruipt de tijd! Vandaag Fokje aan de lijn gehad. Ruud is buiten een ren voor de puppies aan het maken, lekker voor ze!
Inmiddels komen diverse hondendingen ons huis binnen. Zo ook een reisbench voor logeerpartijtjes, uitjes en vakanties. Kon het niet laten direct te testen en inderdaad, in 1 minuut opgezet! Ingeklapt een mooi plat pakketje in een tas. Helemaal leuk, vindt onze kat Thirza ook (waarschijnlijk minder enthousiast over de pup.....). Vandaag ook bericht gehad dat we 16 juli kunnen beginnen met 'puppyparty', bij Hondengedragcentrum Noord-Holland-Noord. Justin heeft er nu al zin in. Ja ik weet het, nu nog maar 15 juni.......


2 opmerkingen:

  1. Wat leuk om via de site van NVSW een 'wachtend' gezin in Schagen te treffen! Wij (wonend in Winkel) wachten ook op een stabij pup (teef is inmiddels gedekt) én staan tevens op de wachtlijst van de NVSW (je weet natuurlijk niet of er wel puppies komen bij de fokker). En het wachten duurt zóóó lang....
    We blijven jullie blog volgen! Succes!
    Trouwens.. wij zijn ook erg enthousiast over de hondenschool van Erwin in Waarland. Heb al een proefles gevolgd (zonder pup natuurlijk..) en gaan daar ook trainen!
    Groetjes, Marieke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Marieke, wat leuk!!!!!!! Laten we contact houden en wellicht in de toekomst eens samen met de honden naar het strand gaan!
    Staan jullie op de lijst voor een teefje of een reu?
    grjes Mo

    BeantwoordenVerwijderen